Referat från mars månadsmöte

Kategorier Okategoriserade

Månadsmöte 2014-03-11

Redovisning av Närbild natur. Jury var Lindesbergs fotoklubb. Det var många fina bilder i både Påsiktsklassen och Digitalklassen. Utdelning av diplom, vandringspriser och böcker. Resultaten av tävlingen finns på hemsidan inom kort.

Per Lindahl visade fina analoga, skannade bilder från 80-talet och framåt. Många utställningsbilder från prisbelönta internationella salonger i världen. Det var bla porträtt, stilleben, natur/landskap och Arbogamotiv.

Utställningen på Kumla bibliotek är avslutad och vi fick många bra omdömen i bla gästboken. Sevärt!, med andra ord. Det har varit mycket folk som passerat och tittat på utställningen och vi har haft bra närvaro av klubbmedlemmar under utställningsdagarna, vilket uppskattades av biblioteket.

Ny utställning: Övergivet. Kommer att bli under Örebro fotofestival 2014. Nytagna bilder i svartvitt, måtten 40×40 alt 50×50. Lämna gärna förslag på utställningslokal.

Månadens bild var påsikt och hade temat ”ELD”.

Nästa Zoom-träff är måndagen den 24/3 kl:18.30 Då vi pratar om Fotomarton i Vingåker. Jaga gärna sponsring av fotobaserade priser.

5 april anordnar Fokus i Örebro redovisningen av Närke Bergslag. Anmälan behövs lämnas om man tänker delta.

Samverkarna har bytt lokal till ”gamla banken” i Odensbacken.

Maj månadsmöte kommer att vara vid Sörön/Öby kulle.

Nästa månadsmöte är 8/4. Månadens bild är digital har temat: VÅR.

26-27 april; ev utställning i Pålsboda i samband med Pålsbodamarken.

// Anna-Lena V