Fotoklubben Zooms träffar inställda tillsvidare.

Kategorier Fotoklubben Zoom - Nyheter

Hej alla.

Under de rådande omständigheterna och de senaste restriktionerna finns det inget annat än för styrelsen att pausa alla klubbens träffar tillsvidare.

Det är olyckligt men klubbens medlemmar och deras familjers hälsa kommer i första hand. Det är ingen hemlighet att medelåldern i klubben är hög och därför ännu viktigare att vi gör det vi kan för att skydda oss.

Vad händer då med det som är inplanerat?

Här nedan kommer vi redogöra för några av klubbens aktuella aktiviteter och vad som händer nu.

Örebro Fotomaraton 2020 ställs in. Nytt datum för 2021 kommer så snart som möjligt. Vi satsar på att nästa år ska bli det bästa någonsin och nu har vi alla möjligheter att lyckas med detta.

Klubbens nya utställning: Kontrast. Då vi har Wadköpingsrummet bokat i september finns fortfarande möjligheten att denna utställning har vernissage i år. Vi skjuter på deadlinen för klara bilder till augusti. Mer info om exakt datum etc. kommer senare. Så fortsätt klura på era teman och ha kontakt med er motsats via telefon, mail, sms, Facebook etc. Det kommer en ny medlemslista nu i april när alla betalt medlemsavgiften.

Hjälmartävlingen. Nu när vi inte kan träffas så kommer alla att få skicka in sina 5 hjälmarbilder till klubbens tävlingsmail (precis som ni gör till klubbens andra tävlingar) via formuläret på hemsidan! Efter det kommer ni alla få tillgång till bilderna och rösta på era 20 favoriter. Efter det kommer vi sammanställa och ta fram de 20 som fick flest röster. Exakt info om hur man röstar och deadline för det kommer när bilderna är inskickade. Ni har till söndagen den 19/4 på er att skicka in era 5 bilder.

Klubbens tävling Årets portätt skjuts på till hösten. Inlämning månadsmötet i september.

Månadens bild som skulle varit i april stryks!

Utomhusmötet i maj ställs in.

Utomhusmötet i juni kommer det mer info kring närmare.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Johannes. Ni når han just nu lättast via sms eller mail.

Vi vill önska er alla en så bra tid som möjligt nu och se till att hålla er friska och krya. Så tar vi nya tag!

Ps. Passa på att ta er den där extra tiden och lära er något nytt. Något som ni inte tagit er tiden till tidigare.

// Styrelsen FK Zoom